Profil
Vally-Matic

 

Vi har i godt 30 år produceret fleksible slanger til anvendelse i forbindelse med komfortventilation og udsugning (emfang-tørretumblere), udsugning i laboratorier, plastindustri, glasfiberindustri, træforarbejdningsindustri samt udsugning af svejserøg på værksteder. Kort sagt alle steder, hvor der er behov for at transportere luft enten ren luft, eller medier af mindre aggressiv art og medier med støv og/eller spåner.
 
VM er den eneste producent af denne type slanger i Skandinavien og Finland.

Vi har i dag et bredt standardprogram i slanger. Med egenproduktion kan vi tilbyde at producere specialløsninger fra ø50 til ø1000 mm i forskellige materialer alt efter medie, tryk og applikation.

Vi leverer slanger i bla. PE, PVC, PUR, silicone, NPG, PTFE og HT Glas, vi er således også underleverandører af isolerede slanger og lyddæmpere til komfortventilation i eksempelvis administrationsbygninger, hospitaler og private boliger.

Vores force er, at vi hurtigt kan omstille maskinerne til forskellige diametre, materialer og længder, så vi kan imødekomme ønske om hurtig leveringstid.