Vally-Matic A/S

Vi har i mere end 40 år produceret fleksible slanger til anvendelse i forbindelse med komfortventilation og udsugning (emfang-tørretumblere), udsugning i laboratorier, plastindustri, glasfiberindustri, træforarbejdningsindustri samt udsugning af svejserøg på værksteder. Kort sagt alle steder, hvor der er behov for at transportere luft enten ren luft, eller medier af mindre aggressiv art og medier med støv og/eller spåner.

Vi har i dag et bredt standardprogram i slanger. Med egenproduktion kan vi tilbyde at producere specialløsninger fra ø50 til ø1000 mm i forskellige materialer alt efter medie, tryk og applikation. Vi leverer slanger i bla. PE, PVC, PVC forstærket glas og polyester, PUR, TPE,  Silicone, Isolerede slange til kondens eller lyddæmpning og fleksible lyddæmpere til komfortventilation i eksempelvis administrationsbygninger, hospitaler og private boliger, eller til værksteder i industrien.

Vores force er, at vi hurtigt kan omstille maskinerne til forskellige diametre, materialer og længder, så vi kan imødekomme ønske om hurtig leveringstid.

content/ne-logo-2.jpg

bubble